Welkom op de website van hsv het Bliekske Horst a/d Maas

 • Jeugdinfo

  Beste jeugdleden,

  Op deze pagina zal speciaal voor jullie de informatie worden geplaatst welke voor jullie van belang is. Deze informatie kan verschillend zijn.

  Ook in 2019 heeft de jeugdcommissie weer voor een mooi jaarprogramma samengesteld. Zie onderstaand overzicht. Hier zijn ook weer een aantal wedstrijden bij welke bij hsv de Put worden gevist.

  Voor informatie over de wedstrijden welke in het jeugdrooster staan kun je contact opnemen met Edwin Valk.

  e.mail: edwin.valk01@kpnmail.nl

  Tel: 0773526840 of mobiel 062511552.

  Gratis Jeugdvergunning.

  Sportvisserij Nederland biedt de bij haar aangesloten hengelsportverenigingen de mogelijkheid om een gratis jeugdvergunning aan te bieden. Dit om de jeugd tot 14 jaar op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sportvisserij.

  Jaarlijks gaan meer dan een kwart miljoen kinderen vissen maar nog geen 50.000 van hen zijn lid van een hengelsportvereniging. Om contact te leggen met de resterende 200.000 kinderen is het belangrijk om de drempel om te gaan vissen zo laag mogelijk te houden. Daarom kan elke vereniging op haar eigen website eenvoudig een link plaatsen voor het aanvragen van een gratis jeugdvergunning. Dit gaat via de Online Vispas Bestelmodule op:

  https://funnel.vispas.nl/#/?hsvid=788

  Direct vissen.

  Via de link op de verenigingswebsite kunnen kinderen eenvoudig een op naam gestelde gratis jeugdvergunning aanvragen voor het vissen met één hengel op een aantal wateren met een beperkt aantal aassoorten. Op een digitaal formulier vullen zij hun naam, adres, geboortedatum en geslacht in en vervolgens direct printen en gaan vissen. Bovendien krijgen ze ook vier keer per jaar gratis het Stekkie Magazine van Sportvisserij Nederland thuisgestuurd, met daarin vistips, visverhalen én informatie én informatie over de Jeugdvispas.

  Geregistreerd.

  Het voordeel voor verenigingen is dat kinderen die een gratis jeugdvergunning invullen en downloaden meteen geregistreerd zijn. Hengelsportverenigingen kunnen dus heel gemakkelijk met de vergunninghouders communiceren over bijvoorbeeld leuke jeugdactiviteiten. Daarbij stuurt Sportvisserij Nederland twee keer per jaar een e-mail naar de jeugdvergunninghouders waarin ze worden geïnformeerd over de voordelen van de (Jeugd)vispas.

  Bron van vermelding: Sportvisserij Nederland.