welkom op de website van hsv het Bliekske Horst a/d Maas

 • Karperwedstrijden 2015

  Een leuke Foto van een tevreden Niels en Mike tijdens de 1 karperwedstrijd.

  In het begin van de 1ste wedstrijden liep het nog moeizaam met de vangsten, maar die beginnen nu beter te worden nu de watertemperaturen weer stijgen.

  De laatste wedstrijd wisten we met 8 vissers toch weer 114 kg karper te vangen in 20 uur.

  Ook leuke bijkomstigheid was de vangst van 'Fliep', deze waardevolle karper is    echt een pracht van een karper, vooral voor nog zo'n jonge vis. Dit was de vis die uitgezet is ter herdenking van Bjorn v.Lipzig.

   

  De Karperwedstrijden 2015 zitten er weer op dit jaar, en ondanks de matige watertemperaturen in het begin van de zomer, zijn er toch weer heel wat leuke vissen uitgekomen dit seizoen.

  Vorig jaar hadden we 4 koppels boven de 100 kg vis, met ieder 4 dagen vissen, dat hebben we dit jaar niet gehaald.

  We vissen met 4 groepen van vier koppels dit jaar ieder 3 enkele dagen vissen.

  De beste 2 koppels gingen door naar de halve finales, en de 4 koppels met het meeste gewicht gingen door naar de finale wedstrijd.

  Er waren dagen dat het niet zo liep, maar er waren ook topdagen bij waar er veel vissen in een korte tijd uitkwamen waar menige vereniging alleen van kan dromen hier in Nederland.

  Wat je ook weer zag, is dat karpers zich niet alleen op de bodem laten vangen. Degene die hier goed op inspeelde gingen er vanaf het begin ook met een voorsprong vandoor.

  De laatste finale wedstrijd wisten onze jeugdige vissers Guido en Koen nog een goede wedstrijd te vissen, en nog een paar leuke vissen te vangen.

     
    

                                                                         

  1ste plaats Math en Giel        (174,5 kg)

  2de plaats Remco en Frank   (149,5 kg)

  3de plaats Guido en Koen         (90,7 kg) 

  4de plaats Sjaak en Roy           (50,9kg)