welkom op de website van hsv het Bliekske Horst a/d Maas

 • Limburg-Cup 2017

  Ook in 2017 is er door twee jeugdleden deelgenomen aan het Limburgs kampioenschap.Voor hsv 't Bliekske waren dat Joep Cox en Stef Driessen.

  De eerste wedstrijd was in Posterholt. Stef kon hier helaas niet wegens verplichten elders niet aan mee doen. Joep wist hier in de categorie U20 8630 gram een tweede plaats te scoren. Dit was een mooie uitgangs positie voor de tweede wedstrijd welke in het kanaal Wessem-Nederweert werd gevist.

  De tweede wedstrijd, geen optimale weersomstandigheden. Een groot deel van de wedstrijd regen. Toch was de vis actief. Veel zwartbekgrondels moest er gevangen worden om hoog te eindigen. Een pracht om te zien hoe ook de jeugd deze tactief beheerst. met dobbers tot 10 gram werd er gevist.

  Stef Driessen wist deze wedstrijd 76 stuks te bemachtigen met een gewicht van 385 gram. Steg eindigde op een 9e plaats

  Joep Cox haalde ruim 150 stuks uit het water en eindigde hiermee ook bij deze wedstrijd met 1480 gram op een tweede plaats. Na de telling van beide wedstrijden was het dan Joep die met 4 punten en10110 gram op de hoogste trede mocht gaan staan en zich Limburgs Kampioen 2017 U20 noemen. Hiermee heeft Joep zich tevens geplaatst voor het NK jeugd 2017.