Welkom op de website van hsv het Bliekske Horst a/d Maas

 • Actueel

  We zijn al weer geruime tijd bezig met de organisatie van de Samenoop voor Hoop Horst aan de Maas.

  Deze Samenoop zal plaatsvinden op 25 & 26 mei 2019 in Meerlo.

  Dit evenement is bedoeld om geld te genereren voor KWF Kankerbestrijding, t.b.v. kankeronderzoek en wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers!

  In Nederland zijn dit jaar in 40 gemeenten Samenlopen gepland, en in 2019 staat Horst aan de Maas op de kalender!

   

  Hiervoor zijn veel mensen nodig! We zijn op zoek naar teams; met hun wandelaars, naar vrijwilligers, naar sponsoren en naar eregasten; mensen die nog strijden tegen die rot-ziekte, of mensen die de strijd gewonnen hebben.

  Om dit toe te lichten, organiseren we op woensdag 21 november de volgende informatieavond. Dit keer vindt deze plaats in zaal De Lange in Horst. Inloop is vanaf 19.30 uur, start programma om 20.00 uur.

   

  Hiervoor zouden wij jullie graag van harte uitnodigen, om één en ander nader toe te kunnen lichten.

  Op die wijze hopen we veel mensen aan te spreken, die ons kunnen helpen en die mee willen doen voor dit goede doel!

  Ter info en verdere verspreiding, voeg ik bijgaand een persbericht en een poster toe.

  Indien mogelijk, gaarne de informatieavond én het evenement zelf, communiceren via jullie organisatie.

   

  Deelname met een team: hoe werkt het?

  Je kunt deelnemen aan Samenloop voor Hoop door een team samen te stellen van 10-15 teamleden. Denk daarbij aan vrienden, familie, verenigingsleden, collega’s of buren. Elk team wordt geleid door een teamcaptain die het aanspreekpunt is. Als teamcaptain zorg je er voor dat het team zo snel mogelijk bij de Samenloop-commissie wordt ingeschreven. Je team hoeft hiervoor nog niet helemaal compleet te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 15 per teamlid. Dit bedrag dient tegelijk met de inschrijving betaald te worden.

  Moet ik meer doen dan alleen lopen?

  Vóór het evenement vragen we je geld in te zamelen. Je kunt dit doen door sponsors te werven, door zelf inzamelingsacties te organiseren of door Kaarsen van Hoop te verkopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat door KWF Kankerbestrijding wordt gefinancierd, dus hoe meer je ophaalt, hoe beter!

  Hoe lang moet ik wandelen?

  Gedurende 24 uur wisselen de teamleden elkaar af. Er loopt dus altijd minstens één teamlid over het parcours. De overige teamleden kunnen ondertussen genieten van de liveoptredens, de markt en andere activiteiten... of gewoon even uitrusten. De teamleden bepalen met elkaar hoe lang elk teamlid gaat lopen. Gemiddeld bestaat een team uit zo’n 15 personen. Een teamlid loopt dan in totaal iets meer dan anderhalf uur.

   

  Op de informatieavond aanstaande woensdag 21 november informeren we U verder en is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

   

  Uiteraard ben ik bereid om één en ander nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

  Voor meer informatie verwijs ik jullie naar onze website, of onze social media. De filmpjes op YouTube of Facebook geven een goed beeld van de omvang, intensiteit en sfeer op een Samenloop voor Hoop.

   

  Mogen we op jullie komst rekenen?

  Horst aan de Maas loopt mee en staat stil bij Kanker!

   

  Met vriendelijke groeten,

   

  Peter Berghs

  PR & Communicatie Samenloop voor Hoop Horst aan de Maas

  horstaandemaas@samenloopvoorhoop.nl

  tel +31 6 2950 3235

  Meer info: www.samenloopvoorhoop.nl/horst-aan-de-maas