• Actueel

     Beste vissers, op bijgevoegde foto's is de troep te zien welke door de vissers achter gelaten wordt bij het viswater in de Kasteelse bossen. Het vriendelijke maar dringend verzoek om de visplaatsen schoon achter te laten en lege blikjes en dergelijke mee naar huis te nemen.


  Bedreigingen jeugdvissers.

  Bij het bestuur komen verontrustende berichten binnen welke niet getolereerd worden  Er worden jeugdvissers bedreigd door oudere karpervissers die schijnbaar  voorgevoerd  hebben op een stek. Dit voorvoeren en bedreigen word niet getolereerd. Een controleur heeft vanmorgen29 december 2020 mot gehad met zo'n karpervisser. Wilde zijn vergunning niet laten zien, de jeugdvissertjes waren doodsbenauwd door het gedrag. Karper visser was er vandoor gegaan. Het verzoek dat onze goede leden dit ook in de gaten willen  houden.

  In 2011 is door het bestuur besloten om met ingang van het nieuwe seizoen het vijverreglement aan te passen. Vanaf 1 januari 2012 is het verboden om voor te voeren. Men mag alleen voeren als men aansluitend hierop gaat vissen. Ook zal er meer controle plaats vinden op het punt gebiedsverbod en nachtvissen. Denk dus ook aan de gemeentelijke verordening. (23.00-7.00 uur) Uitzondering op het nachtvissen zijn de karper wedstrijden welke door middel van een wedstrijdvergunning door hsv 't Bliekske worden georganiseerd en de leden welke in het bezit zijn van een geldige nachtvergunning


  Beste leden,

  Hsv het Bliekske is opzoek naar vrijwilligers voor:

  Enkele vrijwilligers om de jeugdcommissie te ondersteunen.

  Leden welke hierin interesse hebben kunnen zich in verbinding stellen met de jeugdcommissie Edwin Valk 06-25113552 of een van de bestuursleden.

  1. Jeugdwedstrijden.
  2. Bij voldoende deelnemers een Jeugdcursus.
  3. activiteiten gebeurd ook samen met hsv de Put.

  Voor de wedstrijdstrijdcommissie zoekt het bestuur ook nog enkele vrijwilligers die het wedstrijdgebeuren op zich willen nemen,

  Voor vragen en info betreffende het wedstrijd gebeuren kan je een mailtje sturen naar: wedstrijden@hsvhetbliekske.nl of Wim van der Coelen.