welkom op de website van hsv het Bliekske Horst a/d Maas

 • Vissteiger

  Opening vissteiger.

       

     

  Zaterdag 25 mei stond de opening van de jeugd en mindervalide vissteiger op het programma.

  Een van de jongste leden, Levai Olders (6), bedacht voor de steiger de winnende naam 't Vlotje van 't Bliekske en mocht deze aan het publiek onthullen. "De naam heb ik samen met opa bedacht", zegt hij. Na het omhoogtrekken van de Nederlandse vlag klonk er luid applaus bij de visvijver. "Dan is de steiger nu officieel geopend", roept voorzitter Wim Opbroek. "Hier ben ik trots op. Wat een plaatje", zegt hij over de nieuwe steiger.

  Ruimschoot op tijd waren de eerste jeugdleden al present om bij het tonen van het jeugdlidmaatschap bewijs  een leuk presentje in ontvangst te nemen. Jan en Wim hadden er maar druk mee, ruim 50 hengels, dobbers en het nodige informatiemateriaal werden uitgedeeld. Het hoogtepunt was toch wel de aanwezigheid van Ed Stoop (bekend van Vis TV) welke de opening verrichten. Hierna nam Ed ruimschoots de tijd om met de jeugdleden (en iets oudere leden) op de foto te gaan en de nodige foto’s en hengels van handtekening te voorzien.

  Kortom, een zeer geslaagd evenement 

           

  Op de 16e Algemene Vergadering van Sportvisserij Limburg die afgelopen vrijdag 23 mei gehouden werd in Roermond kreeg onze voorzitter Wim Opbroek uit handen van dhr. Theo Wilken voorzitter van Sportvisserij Limburg, de plaquette overhandigd die een geheel vormt met de op eerdere datum toegezegde en uitgekeerde financiële tegemoetkoming t.b.v. het gerealiseerde jeugd en mindervalide vis steiger in onze visvijver de Kasteelse bossen.

  Uiteraard zal de plaquette binnenkort een speciale plaats krijgen op het vissteiger.