Vanaf maandag 13 juli zijn er bij het Boscafé (gelegen bij de visvijver) geen dag vergunningen van hsv het Bliekske meer verkrijgbaar. Alleen nog bij Meer Dier (voorheen Faunaland) Hoofdstraat 14 A 5961 EZ Horst.

 • Welkom

  Van harte welkom op onze website. We zijn er trots op hiermee weer helemaal up to date te zijn qua

  mogelijkheden en design

  Met deze website willen wij u informeren over de hengelsport, ons viswater, onze vereniging en nog veel meer. U kunt ons echter ook informeren door een leuk artikel naar ons te sturen. Dit plaatsen wij dan onder nieuws bij ingezonden.

  Ter Info,

  zondag 13 september is er weer watervliegen in de kasteelvijver We zullen i.v.m opbouw in deze bijzondere periode wat eerder dan normaal gaan opbouwen

  (rond 8 uur) We zullen mede i.v.m afbreken tot max 18 uur aanwezig zijn. Hierdoor kan er voor de karpervissers enig ongemak zijn.

  Nachtvissen op de recreatievijver Kasteelse Bossen.

  Wegens grote drukte bij het strandbad komt steeds vaker voor dat de zwemmers zich verplaatsen naar de visvijver.

  Om dit te voorkomen gaat de Gemeente strenger controleren en nemen extra maatregelen om de drukte beheersbaar te houden.

  Op de visvijver worden de zwemmers vriendelijk verzocht om het water te verlaten.

  De zwemmers zijn er zich niet van bewust dat hier vissen van ruim 1,75 meter rondzwemmen en dat dit een grote schrikreactie teweeg kan brengen. Ook kunnen ze verstrikt raken in de vislijnen van de vissers wat nare gevolgen kan hebben.

  Voor de karpervissers welke in het bezit zijn van een nachtvergunning kunnen gewoon blijven vissen

  De Nederlandse regering heeft in haar persconferentie op 24 juni aangekondigd dat per 1 juli zowel alle binnen- als buitensporten zijn toegestaan. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Hierdoor zijn ook wedstrijden weer mogelijk.

  Voor de hengelsportverenigingen betekent de versoepeling dat nagenoeg alle activiteiten vanaf 1 juli weer mogen. Alleen de organisatie van grote vergunning-plichtige evenementen, zoals de organisatie van een WK door Sportvisserij Nederland, blijft tot 1 september verboden.
  Informacje ala Polskisch rybaków kliknij tutaj.

  Om het zoeken naar nieuwe informatie te vergemakkelijken, kunt u kijken op de update pagina. daar ziet u welke informatie is gewijzigd of toegevoegd.

  In 2011 is door het bestuur besloten om met ingang van het nieuwe seizoen het vijverreglement aan te passen. Vanaf 1 januari 2012 is het verboden om voor te voeren. Men mag alleen voeren als men aansluitend hierop gaat vissen. Ook zal er meer controle plaats vinden op het punt gebiedsverbod en nachtvissen. Denk dus ook aan de gemeentelijke verordening. (23.00-7.00 uur) Uitzondering op het nachtvissen zijn de karper wedstrijden welke door middel van een wedstrijdvergunning door hsv 't Bliekske worden georganiseerd.

  Beste leden, de laatste weken wordt er bij het bestuur regelmatig melding gemaakt van vis stroperij in onze vijvers. Constateer je zulk feit, zeg hier iets van of neem contact op met politie. Dit laatste werkt meestal het beste. Deze meldingen kun je zelfs anoniem door geven.

  Voor het volgende wordt nogmaals extra aandacht gevraagd:

  Steeds vaker wordt er geconstateerd dat er met name bij de Brommér oever beschadigingen plaats vinden. Lees voor de duidelijkheid het vijverreglement op de achterzijde van het lidmaatschap door. 

  Wij wensen u veel plezier met het surfen op onze website. Heeft u opmerkingen of suggesties, stuur deze dan naar de webmaster.

  Namens de webmasters Jan v Helden M & Wim Gooren

     

  Deze website is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

  Meer-Dier van Grootel Horst

  Euro Tackle in Venlo en Roermond

  Laatste nieuws

  Ledennieuws zondag 30 augustus 2020 - 30-08-2020

  Ledennieuws. Zaterdag 12 september is de tweede wedstrijd van de Land van Molenbeek maaswedstrijd. Bijeenkomst en loten...

  Lees verder

  Ledennieuws zondag 16 augustus 2020 - 16-08-2020

  Ledennieuws Zaterdag 29 augustus is de eerste Land van Molenbeek maas wedstrijd in Lottum. Bijeenkomst en loten...

  Lees verder

  Agenda